Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 19 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji hezký začátek týdne, dnes přišla na oběd dcera a spol…“ tara23, před 18 hodinami
„Simona Skolakova: Simčo, moc krásně jsi to napsala a je…“ MarcelaPa, před 20 hodinami
„Simona Skolakova: Simčo neomlouvej se, to je přece jedno,…“ tara23, před 21 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 11 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 15 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 18 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 22 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přečtěte si Zobrazit více
Retro vánoční cukroví: Sandokanovy oči, ledovky nebo tatranské řezy byly kdysi hity!
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky
Jak na jahodovou merendu? Tuhle staročeskou omáčku ze tří surovin zvládnete v okamžiku. Na knedlících je dokonalá
8. 1. 2015 11:05
7. 1. 2015 19:44
7. 1. 2015 19:36
7. 1. 2015 17:32
7. 1. 2015 14:25
7. 1. 2015 14:13
Včera jsme měli na oběd klasický knedlo, vepřo, zelo a dneska pro odlehčení rizoto z tarhoni
7. 1. 2015 14:01
7. 1. 2015 13:57
20150107_124119.jpg
7. 1. 2015 12:28
Včera byly zapečené brambory a kuřecí vývar, den předtím rajská omáčka s knedlíkem.
Dnes vařím fazolovou polévku, jako druhý chod játra na cibulce s vařeným bramborem, a protože ti moji kluci nejí játra, osmažím jim vinnou klobásu. Ke kávičce nejspíš udělám tvarohovou bábovku se sekanými mandlemi
7. 1. 2015 11:18
7. 1. 2015 11:05
7. 1. 2015 11:00
7. 1. 2015 09:50
6. 1. 2015 20:53
6. 1. 2015 17:32
1.2015_003.jpg
Předchozí 1 … 1318 1319 1320 1321 1322 … 2370 Další