Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ Severinka, před 5 hodinami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Před chvílí mě to o Laďce psala Síma. I já jsem s ní zažila…“ Severinka, před 5 hodinami
„Šokujúca správa. Pokoj jej duši.“ magdalenka, před 9 hodinami
„mika59: Je mi to moc líto, Laďka byla moc fajn holka -…“ Nadja, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 17 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 18 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
25. 1. 2015 17:11
Já jsem kdysi, když byla maminka nemocná a já chodila do práce, tak jsem jí udělala 3 různá jídla najednou - naštosovala jsem maso ve 3 malých kastrůlcích do papiňáku a bylo za chvíli hotovo. Pak už stačilo, aby si to jen ohřála.
25. 1. 2015 16:51
25. 1. 2015 16:36
25. 1. 2015 16:26
25. 1. 2015 16:21
20150125_151947.jpg
25. 1. 2015 16:03
25. 1. 2015 16:00
25. 1. 2015 15:59
25. 1. 2015 15:52
Jardo, ja tú kuchtu mám doteraz. Ten ventil nezhrdzavel, je robený tak, že ak vznikne v hrnci pretlak ( príliš veľa pary po nestiahnutí tepla), prerazí ventil, aby nadbytočná para mohla von, inak hrozí výbuch. Preto je nutné po začatí syčania ventilu stíšiť plameň.
25. 1. 2015 15:42
maminka má požehnaný věk a je ještě pěkná čiperka
jo a s masem z polévky je to u nás stejné
25. 1. 2015 15:38
25. 1. 2015 15:26
25. 1. 2015 15:16
25. 1. 2015 15:10
25. 1. 2015 14:53
Předchozí 1 … 1308 1309 1310 1311 1312 … 2371 Další