Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 6 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Hezky den U nas je jeste kroupova polevka a sekana, ktera…“ hazel, před 6 hodinami
„Pekný večer na sklonku krásneho slnečného dňa vám želám. U…“ Julia Oskerova, před 6 hodinami
„Dnes byla gulášovka z mletého a krkovička,fazolky a brambor“ mimosa, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 17 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Přečtěte si Zobrazit více
Upekli jsme beránka podle receptu Josefa Maršálka: Postup byl snadný, beránek úžasně vláčný a skvěle se vyklopil z formy
Jídelní rozmary slavných: Herečka Jennifer Lopéz nesnáší lososa, ujíždí na čokoládových sušenkách a nikdy neodolá kuřeti v rýži
Vývar z vepřových kostí si zaslouží péči. Pečené kosti a pomalé tažení mu dodají sílu a fantastickou chuť
3. 3. 2015 19:11
3. 3. 2015 19:05
K večeři budou bramborové kotlety se šunkou a jako příloha zelené fazolky se slaninou.
3. 3. 2015 16:39
jarda Kadic:taky mám v mrazáku v zásobě nějaké hotovky pro případ nouze
3. 3. 2015 13:31
3. 3. 2015 13:00
3. 3. 2015 10:10
3. 3. 2015 09:19
U nas vcera velmi "originalni" rybi prsty a br salat (jogurt/majoneza pul napul).
Dnes si upeceme brabory, k tomu cesnekovy dip a zapijeme podmaslim.
Hezky den vsem
img_0477_335371833.jpg
2. 3. 2015 20:28
2. 3. 2015 18:34
http://www.toprecepty.cz/recept/11286-rychla-fales...
2. 3. 2015 16:23
20150302_135537.jpg
20150302_132406.jpg
20150302_103953.jpg
2. 3. 2015 14:40
2. 3. 2015 11:43
Dnes budou rybi prsty s br salatem.
img_0476.jpg
img_0474.jpg
2. 3. 2015 10:56
2. 3. 2015 10:40
Hezké pondělní ráno. Tak my jsme víkend trochu upravili - v sobotu bylo klokanní maso naložené v saturejce a rozmarýnu a dušené, k tomu bramborovo-pastiňáková kaše. V neděli byly tvarohové knedlíky ze špaldové celozrnné mouky s borůvkami, zbyly i na dnešní snídani. A dnes na oběd máme králíka smaženého v troubě s kaší ze soboty, já k tomu mám čalamádu. Včera večer krásně voněl v kuchyni, tak už se na něj moc těším.
2. 3. 2015 10:38
Předchozí 1 … 1281 1282 1283 1284 1285 … 2369 Další