Co dnes uvařit?
Jana Pá: a co to máš za umělou inteligenci? Asi nějakou vychytávku do kuchyně (nějak jsem nezaregistrovala, o čem je řeč)?
Včera jsme měli bavorskou sekanou se sýrem (z Billy) a br.kaši. Dnes se pro velký úspěch opakuje br.kaše a k ní uzená žebra. Kaše byla fakt obzvláště dobrá, asi jsme měli "C"čkové brambory, jinak si to nedovedu vysvětlit.
Křepelka mi připomíná holoubě, které mi dělala maminka. jedla jsem ho doma sama, nikdo jiný nechtěl kostičky obírat .
Táta choval holuby
Kupujeme v Polsku, moc nám tam chutná. Máme dnes předposlední "Hospoqvíz", tak ať je něco k zakousnutí, namažu na pečivo a do tortil. Jednu udělám pikantnější a druhé přidám křen. Jinak máme rajskou polévku s nudlemi.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 4 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna:Verunko, no to mam radost ze rezy chutnaji,…“ hazel, před 5 hodinami
„Veronika.Hrozna: Veru tak to je známka,že se povedly tak…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
„Hezký večer, dnes byla kuřecí stehna na žampionech s…“ Eviip, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 12 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 13 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 14 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 21 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velikonoční perníčky od PerníKáči: Podle receptu úspěšné perníkářky jsou hned měkké, krásně voní a povedou se každému
Karamelové burisonové hrudky se rozplývají na jazyku. Nejdůležitější je správně připravit karamel a pak nechat hrudky ztuhnout
Prvorepubliková Praha byla rájem kaváren. Do Slavie chodili vlastenci, do Louvru smetánka
Pomazánka z uzeného tvarohu
maris
Hodnocení receptu je 4,9 (17×)