Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 6 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„tara23: kdysi, když ještě byla mamka, jsme ji dělali často.…“ Nadja, před 6 hodinami
„Nadja: Nadi tuhle pomazánku mám ráda. Mažu jí i na veku.…“ tara23, před 12 hodinami
„My měli nudlovou polévku a Petr si chtěl dát svíčkovou, ale…“ Nadja, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 9 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 13 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 14 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 17 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Naše kuchařka 2: To nejlepší, co si můžete upéct nebo uvařit podle názorných videí. Druhá tištěná video kuchařka je tady!
Medvědí česnek je typickou rostlinou časného jara. Přichystejte si z něj voňavé pesto se sýrem a ořechy
Exotické ovoce od A do Z, díl II.: Jak chutná pithaya a čím jsou zvláštní baby banány?
22. 4. 2010 11:18
22. 4. 2010 11:05
22. 4. 2010 08:36
Na podzim nasbírané kaštany pokrájíme na menší kousky, dáme do skleničky a zalejeme alpou nebo nějakou levnější lihovinou, např. starorežnou, u nás se takovému pití říká obsíkačka. Prý ale může být ten první méně kvalitní produkt při pálení slivovice. Takto zalité kaštany necháme 3 týdny louhovat, poté přecedíme a pak už jen mazat, mazat, mazat.
22. 4. 2010 08:18
21. 4. 2010 20:51
21. 4. 2010 20:47
21. 4. 2010 20:46
Jakoby sýr (žervé) vznikne, když studený kefír dáš překapat přes plátno, a protože to trvá déle, nechávám překapat v lednici. A vím, že holky tam přidávají i smetanu...jukni sem na recepty http://diskuse.dama.cz/komunita.php?d=12765
21. 4. 2010 20:41
21. 4. 2010 20:38
21. 4. 2010 20:36
21. 4. 2010 20:21
21. 4. 2010 16:34
21. 4. 2010 16:24
21. 4. 2010 15:25
21. 4. 2010 14:47
Předchozí 1 … 37 38 39 40 Další