Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Nadja, 18. 9. 2024 19:41
„poradte mi“ Nadja, 7. 9. 2024 00:10
Poslední příspěvky
„hazel: Stáničko jsi v jednom běhu,tak ať vše zvládneš a v…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Dobry vecer, u nas dnes tilapia, sladke brambory a zlute…“ hazel, před 4 hodinami
„Simona Skolakova: A mě zase inspirovala magdalenka . Tak to…“ tara23, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Špenátové lívance s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prso s květákovo-mrkvovou kaší
Přidáno před 14 hodinami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Přidáno před 15 hodinami
Proužkovaná střecha
Přidáno před 16 hodinami
Hořčicové řízky z krkovice a můj bramborový salát
Přidáno před 18 hodinami
Koláč ze špaldové mouky s kompotovaným ovocem a mandlemi
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
22. 4. 2010 11:23
22. 4. 2010 11:18
22. 4. 2010 11:05
22. 4. 2010 08:36
Na podzim nasbírané kaštany pokrájíme na menší kousky, dáme do skleničky a zalejeme alpou nebo nějakou levnější lihovinou, např. starorežnou, u nás se takovému pití říká obsíkačka. Prý ale může být ten první méně kvalitní produkt při pálení slivovice. Takto zalité kaštany necháme 3 týdny louhovat, poté přecedíme a pak už jen mazat, mazat, mazat.
22. 4. 2010 08:18
21. 4. 2010 20:51
21. 4. 2010 20:47
21. 4. 2010 20:46
Jakoby sýr (žervé) vznikne, když studený kefír dáš překapat přes plátno, a protože to trvá déle, nechávám překapat v lednici. A vím, že holky tam přidávají i smetanu...jukni sem na recepty http://diskuse.dama.cz/komunita.php?d=12765
21. 4. 2010 20:41
21. 4. 2010 20:38
21. 4. 2010 20:36
21. 4. 2010 20:21
21. 4. 2010 16:34
21. 4. 2010 16:24
21. 4. 2010 15:25
Předchozí 1 … 37 38 39 40 Další