NÁŠ SALÁT
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 14 minutami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Pekný deň, ja dnes varím koleno, vykostím a dám ešte piecť…“ magdalenka, před 21 minutami
„Simona Skolakova: Zajímavé ovšem je, že u mužské populace…“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„Hezký den , dnes bude hovězí vývar s domácím strouháním a…“ kamila29, před 3 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 11 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 20 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 23 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Hrníčková pařížská bábovka voní po čokoládě, je úžasně vláčná a na přípravu neskutečně snadná
Krupicovo pudinkový letní dort: Osvěžující vláčný dezert korunují šťavnaté jahody zalité do pevné želatiny, příprava je snadná
Srbsko na talíři: Srbské ćevapi chutnají úplně jinak než české čevapčiči. Tohle je tajemství jejich šťavnatosti
20. 4. 2009 14:53
To byla doba (krásné mládí), také jsem chodila na 10 dkg vlašáku a 2 rohlíky celkem za 2,50 Kčs.
Nemyslela jsem to ve zlém s tou "tajnou" přísadou - je to můj způsob humoru. OK
20. 4. 2009 07:56
BABINKO - i u nás se dělají někdy ze salátu co zbyl.
04[2].gif
19. 4. 2009 17:19
19. 4. 2009 17:05
19. 4. 2009 15:27
jidlo_2.gif