Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 2 hodinami
„Jak udelat Smoothie bowl v mixéru?“ Monicurka, před 19 hodinami
„Zkušenosti s foodprocessorem Kenwood “ Monicurka, před 20 hodinami
Poslední příspěvky
„Anna Kocikova: Drahuško, Alexík je pěkně okatý chlapec. A…“ tara23, před 2 hodinami
„Hezký den u nás dnes čočková polévka a ještě pečený bůček…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
„Anna Kocikova: to je radost když dětem chutná, to pak baví…“ Jajajajaapaja, před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
1. 4. 2023 14:05
31. 3. 2023 19:42
31. 3. 2023 14:24
Záleží v jaké ji chcete použít, pokud jste si připravila prášek z listů, dáte tam objemově 1/3 až 1/2 toho, kolik se dává cukru. Pak je taky možnost použít odvar z listů, tam už je potřeba zkoušet podle množství louhovaného listí. Stévie má trochu hořkou pachuť, takže ji lze nahradit listy sladkolisté maliny, tzv. mrazuvzdorné stévie, ze které se v Číně dělá tradiční léčivý nápoj sweet tea Tian-cha a je bez hořkosti. Obvykle se listy nasuší a rozemelou na prášek, kterým se sladí.
16. 7. 2017 18:23
Dobrý den,
máte prověřeno dávkování na džemy a kompoty? marně brouzdám po netu a nemohu nic najít-všude jenom hotové produkty. Děkuji za případnou odpověď. H
10. 3. 2017 08:42
https://www.mojestevie.cz/vyluh-ze-stevie/
9. 3. 2017 19:05
9. 3. 2017 19:03
Pokud chcete vařit péct se stévií, tak doporučuji udělat výluh a tím sladit. Mrkněte na recepty na www.mojestevie.cz/recepty/, je tu i postup jak udělat výluh. P.
1. 9. 2014 14:18
Naštěstí se už dá koupit - www.geal.cz/profil/169/gealy/geal-aspen-team-stevie-sladka-prasek-100g-99.html
Docela mě zaskočilo jak je 100 gramový pytlík drahý, ale když má vydat za 25 kilo cukru tak to vyjde na stejno a nemusím se s tím tahat z obchodu. Jen je otázka jak se vyrovná moje tělo s dlouhodobou konzumací. Přeci jen na cukr už je několik desetiletí a genarací zvyklé
15. 4. 2013 12:31
15. 4. 2013 11:53
15. 4. 2013 11:52
Díky moc za tip, právě jsem si taky objednala. Hned dvojité baleni
27. 8. 2012 06:50
27. 8. 2012 06:22
27. 8. 2012 06:04
27. 8. 2012 05:48
1 2 3 Další