Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Listové těsto

Měla jsem na mysli Créme Olé vanilka ;-)

Pokud mám tvaroh moc mokrý,tak ho zahustím tímto pudinkem a zhoustne ihned,ne až po upečení.www.oetker.cz/produkty/produktyf.php?zarazeni=3&sub=18&poradi=P3200 Nápad není můj,mám ho z diskuzí o vaření a pečení na Dámě.Někdo dává normální pudink,zkoušela jsem i dětskou krupičku,ale té se nesmí dát mnoho,jsem pak :-O

Díky za příspěvky, kamarádka mi říkala, že se jí to taky s tvarohem stalo, a že je to prý tím, že je moc mokrý. Taky to nechápu, špenát je taky mokrý... A ty se zelím jsem dělala ze stejného těsta jako ty s tvarohem, takže těstem to nebude.

Merylas, mne nejde do hlavy, ze sa jej to nestalo pri spenate a zelim (raz neviem ako sa sklonuje zeli) ja toto nerobievam, tak s tym nemam vonkoncom ziadnu skusenost, ale som myslela ze aj tie dve naplne su mokre...iba ak robila tie satocky z termizovaneho tvarohu, lenze to by jej ten tvaroh doslova tiekol....to by bolo asi ozaj tym tvarohom. ja som premyslala, ci nebolo nejake zle to listkove cesto, alebo ci nevlozila satocky do malo vyhriatej rury. Lenze zas ked bbrita ma skusenost s listkovymi tastickami, tak by snad taku chybu neurobila.

Tady mě jedině napadá, že byl tvaroh moc řídký - mokrý.

Nevím, co jsem udělala špatně. Pekla jsem šátečky z listového těsta, plněné tvrohem. A všechny do jednoho se mi rozpadly. Když jsem šátečky plnila špenátem nebo zelím, byly nádherné. Co je špatně?

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ hazel, před 3 hodinami

„Mražení jídla “ Sabule77, před 9 hodinami

„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli