Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

Dnes česneková polévka, pečená krkovička - plátky, hlávkové zelí, brambory, mám i knedlík. Peče se mi třená bábovka a do pekárny jdu dát ingredience na chlebík.

Som sama doma, tak som si na vešeru "uvarila" litrové vedierko karamelovej zmrzliny:-D:-D:yes::-D

Tak dnes to bylo skromné - květáková polévka a sladká celozrnná kaše. Hody budou zítra - přijede vzácná návštěva :-)

Alus: Pangasius je výbornej a protože má kvalitní masíčko, udělala bych ho co nejjednoduššeji: sůl, nějakou bylinku nebo koření na rybu, mouku, může být i celozrnná a opéct.

dnes je v banskej bystrici jarmok a tak sa k nam zbehne pribuzenstvo zo vsetkych kutov ...je to tradicia....takze dnes musim uvazovat viac kvantitativne ako komplexne.....takze majeruv gulas

Tak losos nad očekávání dopadl skvěle. Byla to celá ryba, bez hlavy, ne jen "podkovy". Posypala jsem ho kořením na ryby a česnekem a podlila šťávou z asi 3 pomerančů. Jak ryby moc nejíme, tak si rády vzaly i děti, dokonce mi dcera volala do práce "zavolej bráchovi, on mi chce sníst toho lososa".:-))

ha vypadlo mi áčko :-D

chystám se dělat rybu Pngasius ale ještě nevím na jaký způsob :-(

dnes jsem dělala česnečku a segedinský guláš

když my jsme byli letos na houbách jen jednou a to jsme našli jen 3 křemenáče ;-( pravda, bylo to na počátku července... takže žádné foto :-(

....obed z remosky

hella...no tak vloz recept...a uvidis, ze niekto to foto tam urcite prida

Děkuji všem zúčastněným a hlásím, že jsem se i po smaženici dožila rána. Jsem ráda, že se na vás můžu spolehnout. Teď ráno jsem zjistila, že tady vůbec není recept na smaženici! A mi jí včera všechnu sežrali a není co fotit :-O. Napravte to někdo! :-)

Je to Hřib Kovář, na 100%. Podobný je mu ještě Koloděj, ten má o něco světlejší hlavu. Splést si lze oba pouze s hřibem , který se jmenuje Kříšť a vyznačuje se velmi hořkou chutí. Kovář a Koloděj mají nohu takovou jako červeně šupinkovou, Kříšť má nohu pokreslenou výraznou červenou síťkou, hlavně těsně pod kloboukem.

Tak rodině už týden slibuju v večeři smažák a hranolky. Ale ráno jsme vyrazili v 9.oo na houby a v 9.30 už jsme byli doma s plným košíkem. Takže smaženice. Sbírám jen to, co znám, ale bylo tam plno takových (viz příloha), co mi tam bylo líto nechat. Po říznutí to modrá, ale nikdy jsem se nesetkala s tak oranžovým "bříškem". Nechce se mi dnes zrovna umřít na otravu. Co vy na to, mám to vyhodit?

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli