Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 6 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Hezký den polévka kapustová se žampiony a knedlíky s…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Julia Oskerova: Juli i mi děláš chutě, lečo bude brzo.…“ tara23, před 5 hodinami
„mika59: Tak to je smutná zpráva, špagetka už není,je mi to…“ Simona Skolakova, před 6 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 7 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 7 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 19 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přečtěte si Zobrazit více
Prostřeno v tomto týdnu: Těšte se na slaný závin, svíčkovou i lívance se žahourem. Poradíme, jak na něj!
Šťouchané brambory: Jednoduchá klasika s osmaženou křupavou cibulkou a čerstvými bylinkami chutná fantasticky
Jak na dokonalé domácí kysané zelí? Jednoduchý postup zaručí dobrý výsledek i v paneláku, stačí dodržet několik zásad
1. 9. 2011 08:15
Aby nepříjemná palčivost paprik zmizela, rozřízněte papriku napůl, odstraňte všechna semínka a potom vnitřek pečlivě nasolte. Nechte alespoň hodinu působit a potom opláchněte. Pak můžete papriku použít obvyklým způsobem.
31. 8. 2011 17:47
31. 8. 2011 13:42
31. 8. 2011 07:44
31. 8. 2011 07:32
Když odmrazujete mrazničku, vymyjte jí na závěr octovou vodou. Nebudou se v ní držet pachy. Když bude suchá ,vyložte šuplíky alobalem. Nejenže se tak rychle nepokryjí námrazou, ale zároveň lépe udrží chlad a můžete mrazák zapnout na nižší stupeň.
30. 8. 2011 19:16
a fakt to na vnučce fungovalotomu bych nevěřilapořád dumám,CO způsobení vyraženítřísky na povrch
30. 8. 2011 18:15
30. 8. 2011 08:31
jinak..tohle fórum je fajn,prima vychytávky
s tou třískou to tedy nevím..tomu nevěřím...a ze své praxe ž vůbec ne..na to je osvědčený višněvského balzám,který třísku"vytáhne"na povrch,pak jde snadněji extrahovat
30. 8. 2011 08:00
Naplňte sklenice obvyklým způsobem a uzavřete. Pak je vložte do myčky na nádobí a spusťte program na 70 °C. Pochopitelně nesmíte přidat žádný mycí prostředek. Jakmile ukončí myčka program, neotevírejte ji a nechte sklenice vychladnout uvnitř. Pak je ulože do spíže.
29. 8. 2011 07:28
29. 8. 2011 06:59
Někdy si zarazíme třísku tak hluboko, že nejde ven ani pinzetou. Kousek mýdla zvlhčete vodou tak, aby bylo měkké a smíchejte ho se špetkou hnědého cukru. Směs dejte na náplast a přiložte na zraněné místo. Nechte přes noc působit. Ráno náplast sundejse a tříska bude venku.
28. 8. 2011 07:54
Když potřebujete převázat balík, málokdy se vám podaří provázek vypnout tak, aby byl těsný. Pokud ho nejdřív namočíte do vody, mokrý zavážete a teprve pak necháte uschnout, vypne se sám, bez toho, abyste se museli namáhat.
27. 8. 2011 17:26
27. 8. 2011 12:48
27. 8. 2011 09:29
Předchozí 1 … 17 18 19 20 Další