Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

prosím, poraďte mi

Pat: Napište sem, prosím, alespoň 2-3 recepty, které vyhledávač našel se surovinami, které jste zadala že je nechcete. A napište i ty suroviny, které jste zadala, že nechcete. Díky.

Děkuji Tejaje za pomoc. Výběr se zúžil ale pořád jsou tam recepty s moukou i masem. Potřebuji recept pro vegetariána a ještě bez lepku. Je to těžký výběr:-(. Budu pátrat dál.

tejaja: ano, to máš pravdu, už jsem zas chytřejší :yes:

spagetka: áno, ale podľa obr si nezvolila zeleninové jedlá. ;-)

tejaja: Teri, no nevím, zkusila jsem podle tebe a našlo mi to 268 receptů na brokolici bez masa a mouky, je fakt že by to asi chtělo ještě víc výběr zúžit, co tam nechci nebo naopak chci, viď?

Pat: Zadaj si do vyhľadávača medzi "obsahuje suroviny" : brokolice. Medzi neobsahuje suroviny naopíš maso, mouka. Daj vyhľadať, vyhľadá ti všetky recepty s brokolicou, bez mäsa a múky. A tam máš možnosť zvoliť kategóriu, vyber zeleninové jedlá. Nájde ti 90 receptov. ;-) Aj keď je pravda, že sú tam aj s mäsom recepty, ale aspoň sa ti to zúži. ;-)

Prosím, jak mám vyhledat zeleninová jídla bez mouky a masa? Zadala jsem brokolice /bez mouky a masa / a vyhodilo mi následující :Nalezeno 1574 receptů neobsahujících mouku maso.
Ale je tam mouka v převážné části receptů. Děkuji.

Zdenka1: ahoj, pařížskou šlehajdu když vařím, tak vždy tak jako Ty, jí uvařím den předem, nechávám v lednici přes noc a pak se perfektně našlehá a je hustá:-p:-p:yes::yes::yes:

Ivusinkaaa: Šlehačku s kaštanama je třeba povařit den dopředu a nechat v lednici do druhého dne. Ještě studenou vyšlehat a rozetřít na korpus. Drží dobře, ztužovač netřeba.
https://www.toprecepty.cz/recept/26007-parizske-ko...

Ivusinkaaa: když se přidá na škodu to určitě nebude, ale když dělám pařížskou šlehačku, ať už z čokolády a nebo kakaa, že vždy dost hustá, nikdy neztekla;-);-);-);-)

Dobry den, muzete mi prosim poradit? Chystam se delat parizskou slehacku ze smetany a ledovych kastanu....slehacku chci natrit na upeceny korpus, mam do ni radeji pridat ztuzovac, aby na korpusu lepe drzela a neroztekala se? Dekuji za odpoved :-)

Hosta:
děkuju moc za vysvětlení - moc mi pomohla inf.otevření lupy - hned využiju - jinak sem chodím často a ráda pro inspirace. Eva S.

spagetka:písla som včera;-)

alena.kyp: alenko, takto "zpotvořených" receptů je tu víc, je to prý kvůli předělávání topek. Takže písni to k receptu, autor si to buď opraví sám, nebo to udělají admini, no :-/:-/:-/

www.toprecepty.cz:Včera večer jsem se dívala po nějakém receptu na kachní prsa a našla jsem Kachní prsa od Drahoše z kamene, a jsou tam ingredience na moučník:-Ohttps://www.toprecepty.cz/recept/43613-kachni-prsa... :-(ach ten šotek, co tu začal řádit;-):-)

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 3 hodinami

„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35

„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46

Marie