Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„tara23: Věrko to znám až moc dobře vím jak ti je!!Tomu se…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Hezké odpoledne. Dnes byly nákupy a já je nějak nezvládla.…“ tara23, před 6 hodinami
„Jana Pá: Jani je mi to moc líto. Prostě to je osud a ten se…“ tara23, před 6 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Marinované kuřecí soté se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Jablkové růžičky z listového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí nugetky trochu jinak
Přidáno před 11 hodinami
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 15 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 15 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
František d´Este a Žofie Chotková zemřeli před obědem. Už ani nestihli ochutnat kuře v těstíčku a dezert „bomba pro královnu“
Holka u plotny peče: Rychlý perník na plech se skořicí a povidly je neskutečně vláčný díky jedné surovině
Jak peče rohlíky Josef Maršálek? Těsto podle něj nesmí při kynutí oschnout a prozradil trik, díky kterému budou nádherně křupavé
20. 9. 2012 20:08
20. 9. 2012 20:06
20. 9. 2012 19:47
20. 9. 2012 19:43
20. 9. 2012 19:43
20. 9. 2012 19:37
Prodíráme se nesmyslnými obdivnými výkřiky, které sice na okamžik potěší původního kuchaře (i mně, samozřejmě), ale jinak žádný smysl nemají. Jak to bude vypadat v budoucnu? Třeba jen za dalších 5 let?
Nikdo to číst nebude, aby se nezbláznil. Myslím, že bychom se všichni měli zamyslet, co sem píšeme, protože internet má obrovskou kapacitu a vše se ukládá, vše tu zůstává...a zřejmě to tu na síti bude viset - jako naše stopa - déle než my budeme chodit po Zemi...
Proto bych byla pro zřetelné oddělení aktuálních vzkazů typu "recept se mi líbí, šikulko" a doporučení, které následuje po po realizaci receptu!
Posléze se od toho může začít odvíjet i nový žebříček obliby vyzkoušených receptů.
20. 9. 2012 19:35
20. 9. 2012 19:31
20. 9. 2012 19:30
20. 9. 2012 19:28
20. 9. 2012 19:27
20. 9. 2012 19:23
20. 9. 2012 19:15
Je mi jasné, že mnohdy trapným komentářům se tu těžko ubráníme, ale jestli někdo k receptu napíše: Beruško, jdu koupit brambory, chápu to tak, že recept se líbí a jde si na něj nakoupit suroviny.Myslím si, že u receptů nikdo nestojí a anální alpinismus, na druhé straně je tu mnoho těch, které opravdu svojí úrovní za pochvalu stojí, tak proč nechválit.
A ještě jsem se zamyslela nad tím, že i kdyby komentáře byly pouze k tématu, tak ani ty nelze brát za směrodatné, protože sto lidí, sto chutí a jednomu se cukru může zdát dost, druhému naopak v jeho chuti chybí a tak to je vlastně se vším.
Tak bych svůj příspěvek ukončila tím známým rčením – Nech brouka žít, řiďme se zdravým rozumem a vlastní chutí a ještě malá poznámka:
Na světě a všude kolem nás je takových tragédií a problémů, které by nás mohly opravdu trápit, že toto je proti tomu procházka růžovým sadem a kdybychom měli jen takovéto starosti, tak Pán Bůh zaplať za ně. Přeji všem hezký a pohodový večer
20. 9. 2012 17:52
20. 9. 2012 17:46
Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další