Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone

Dorty jsou spojeny s oslavami a svátečními událostmi. Čeká-li vás jedna taková a chystáte se péct dort, vyzkoušejte tento. Nadýchaný kakaový korpus je proložen jemným krémem s mascarpone a doplněn lesním ovocem.

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 35 min bez doby chlazení a zdobení dortu

65 min (30 min příprava + 35 min tepelná úprava, bez doby chlazení a zdobení dortu)

23. 5. 2024 08:33

Suroviny pro 1 kus

1 kus

forma o průměru 25 cm

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie30 550 kJ / 7 302 kcal
Bílkoviny115,74 g
Tuky581,76 g
Vláknina11,70 g
Cholesterol 2,73 g
Sodík 1,85 g
Sůl3,68 g
Sacharidy394,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

24. 5. 2024 07:05

:-)<3:yes::yes: Moc pěkní dort, určitě i moc dobrý. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka hladká, máslo, kakao, sůl, prášek do pečiva, máslo, mascarpone, smetana ke šlehání, cukr moučkový, borůvky, kůra citronová, zdobení

TopRecepty.cz

Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z60NQ