Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 4 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: Králičie pečienky som urobila tak, že som si…“ Julia Oskerova, před 4 hodinami
„Přišly na celé odpoledne děti a děda už dělá palačinky“ tara23, před 4 hodinami
„U nás iba rýchla zeleninová krupičková, fazuľové lusky -…“ magdalenka, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 9 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 14 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 15 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno 6. 5. 2024 13:01
Přečtěte si Zobrazit více
Mikulášské perníčky: Aby byly ihned krásně měkké, je dobré dát do nich méně medu a zvolit správný program při pečení
Přepuštěné máslo je čím dál víc populárnější. Říká vám ale něco staročeská surovina šmolc?
Studentské jídlo před revolucí: Oběd v menze stával 2,60 Kčs, oblíbený byl i lančmít a na koleji frčely špagety s kečupem
4. 3. 2009 17:28
Ahoj holky, ani nevíte, jak vám všem závidím tan elán do vaření. Já mám dvě děti, jsem celý den v práci a večer to jen tak odbydu(rohlík, chleba), ale děti by rádi teplé večeřě. V sobotu a v neděli mě nebaví trávit dopoledne vařením, teď mám výčitky svědomí a chtěla bych se polepšit, jak to udělat? Poraďte návody ne rychlé večeře, jak začít vařit s láskousmajlik
Předchozí 1 2 3