Drezírování
		
Drezírování je odborný název pro jakékoliv formování, tvarování či upravování syrového masa, drůbeže a zvěřiny před grilováním nebo pečením. Dělá se pomocí motouzu, špejlí a ocelových jehel.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
		
Drezírování je odborný název pro jakékoliv formování, tvarování či upravování syrového masa, drůbeže a zvěřiny před grilováním nebo pečením. Dělá se pomocí motouzu, špejlí a ocelových jehel.
Kynuté těsto je druh těsta, které se připravuje z různého poměru mouky, cukru,droždí, tuku a vajec.… Číst dál
Kysanému zelí se říká "domácí vitamínová bomba". Je velmi jednoduché na přípravu a má mnoho… Číst dál
	Kyselina citronová se nachází v mnoha druzích ovoce a zeleniny, největší koncentrace je v… Číst dál
Lahůdkové droždí jsou sušené vločky droždí, jehož složkou je sladový výtažek. Nepoužívá se ke… Číst dál
Langoše jsou původem z Maďarska. Jedná se o pokrm z kynutého těsta, z mouky a tekutiny, ve tvaru… Číst dál
	Langusta patří k nejmohutnějším mořským korýšům. Dospělý jedinec může vážit až 8 kg. Nemá klepeta,… Číst dál
	Líčka jsou část žvýkacích svalů, které se nachází na vnějších tvářích skotu nebo vepřů. Je v nich… Číst dál
	Sekt neboli šumivé víno je označení oblíbeného alkoholického nápoje. Vyrábí se primárním nebo… Číst dál
	Džus je šťáva, kterou získáme vylisováním ovoce nebo zeleniny. Připravit si ji můžeme doma z… Číst dál
	Kari pasta, aromatická asijská lahůdka, je základem asijských jídel. Nejpálivější pasta je z… Číst dál
	Mouka se mele již od paleolitu. Je to rozmělněná vnitřní část obilného zrna a umlít lze z každé… Číst dál
	Bouillabaisse je francouzská polévka z místních ryb a mořských plodů. Musí obsahovat nejméně 3… Číst dál