Patison
![Patison Patison](https://static.toprecepty.cz/fotky/images/1/920-200-100.jpg)
Patison je kultivar tykve obecné, má zploštělý tvar připomínající disk. Dle odrůdy patisony mohou mít rozdílné barvy. Jsou podobné dýním, ale mají jemnější a lahodnější chuť. Lze je připravit na různé způsoby.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Patison je kultivar tykve obecné, má zploštělý tvar připomínající disk. Dle odrůdy patisony mohou mít rozdílné barvy. Jsou podobné dýním, ale mají jemnější a lahodnější chuť. Lze je připravit na různé způsoby.
Bílý a červený vinný ocet, každý se svou specifickou chutí, se hodí nejvíce do studené kuchyně jako… Číst dál
Višeň je ovocný strom z čeledi růžovitých, dorůstá až do výšky 10 m. Jsou tři skupiny višní, které… Číst dál
Vlašský ořech je plod ořešáku královského. Nápadná podobnost plodu ořechu s lidským mozkem není… Číst dál
Vodní lázeň je tepelná úprava, při které se jedna nádoba naplní do poloviny vodou, a do ní se vloží… Číst dál
Ze široké škály přípravy vajec je jednou z nich "volské oko". Je to vlastně smažené vejce na pánvi,… Číst dál
Vošouch je jeden z názvů pro bramborák, který je známý z Plzně a jeho širokého okolí. Jedná se o… Číst dál
Přidáno před 30 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 23 hodinami