Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele dvevtroube

MamlajdaD: Ano, je potřeba namočit. Vodu potom slít.

Nadja: Vodu z datlí můžete požít. Datle zalijte horkou vodou a klidně je nechte přes noc. Potom rozmixovat a použít. Datlovou pastu jsem nikdy nepoužila, ale co jsem vyčetla na netu, tak ji nastrouhají na hrubém struhadle, namočí např. do mléka, občas promíchat a za půl hodiny lze začít s pastou pracovat.

Dajda: Ano, je to 100 g cokolady.
Do chlebiku muzete dat jen tu skorici nebo dynove koreni, ktere si doma delam sama.

Dýňové koření
nejprve jsem umlela:

2 lžičky nového koření
2 lžičky hřebíčku
----------------------------
3 lžíce mleté skořice
2 lžičky nastrouhaného muškátového oříšku
2 lžičky mletého zázvoru

Směs koření jsem promíchala, uložila do sklenice a zavíčkovala.

Ivanaydeavean: U nas v Hradci ho peceme takto a na spoustu jinych zpusobu :-). Napiste mi originalni recept, rada ho vyzkousim :-)

Naposledy jste si prohlédli