Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele elopin

Super. Jen jsem nezahušťoval, zelí vydusím na tuk. Díky za recept.

Výborné a jednoduché. Postupoval jsem podle receptu, akorát hořčici jsem orestoval už na cibulce před vložením masa. Dělám to tak i s protlakem, pokud s ním vařím.
Děkuji za recept, pochutnal jsem si.

Vynikající dobrota 👍, velmi jednoduché a velmi chutné. S hranolky je to stejné jako minutka v restauraci. Děkuji za recept a zařazuji na stálý domácí jídelníček 🤌

Super, díky za recept. Pekárnu mám a použil jsem čerstvé droždí. Nadrolil jsem ho do důlku na vrchu mouky a zasypal lžičkou cukru. Vše se povedlo.

Vynikající lahůdka. Sice trošku pracnější na přípravu, ale vyplatí se to :-8

Výborné, jednoduché.

1974andrea: Omlouvám se , oblohu máte uvedenou, nevšiml jsem si. Nevím, co se nepovedlo, ale nebylo to prostě ono. Bůček byl vysušený a tuhý a nepovedla se mi ta zálivka. Možná to bylo i surovinami, nakupoval jsem je u místního Vietnamce a třeba rybí omáčka tam ležela snad od založení prodejny, byla těsně před dobou spotřeby :-D . Možná tomu dám ještě šanci, je to moje oblíbené vietnamské jídlo. :-8

Výborné. Také jsem neměl gulášové koření, ale stačilo jen přidat pepř a bobkový list.

Nepovedlo se mi to tak, jak jsem čekal. Recept je ale v pořádku, Bun Cha to aspoň chuťově připomínalo. V bistru se Bun Cha podává i s bohatou zeleninovo-bylinkovou oblohou. Zkusil jsem, ale příště radši zpět do bistra. :-D

Jednoduchá příprava, chutný výsledek.

Jsou výborní :yes:. Nálevu si udělejte víc. Pro jistotu jsem udělal na 3 kg špekáčků z 1,5 litru vody (+ přepočítaný zbytek přísad), ale stejně jsem musel dodělat další 0,5 l. Asi záleží na praxi, dělal jsem je poprvé.

update 6.5.2017: První várku jsem prakticky celou rozdal a všichni oceňují vyváženost nálevu. Jedinou odlišností oproti původnímu receptu je přidání bobkového listu, jinak jsem postupoval přesně podle receptu.

Výborný recept :yes: . Pokud máte radi polévku s rýží, je potřeba přidat víc vody a o 5 minut prodloužit dobu varu.

Bramboráky jsou výborné. Mám jen postřehy z prvního pokusu. Těsto co nejsušší a tvar bramboráku co nejpodobnější obrázku (menší a tlustší). První bramborák jsem jedl lžičkou a potom jsem musel těsto vyždímat :-D .