Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele lucik.233

Páááni! Vypadá báječně, steaky můžu teda :) :yes:

Zdravím!
Tyto knedlíky jsem dneska dělala už snad po stopadesáte, ale až teď jsem se rozhodla tady něco přidat. Jsou fakt lahodné a hned pryč. Mamka mi dneska říkala, proč toho dělám tak moc (dělala jsem to z jedné dávky), když taťka a segra jsou dneska pryč, ale už teď tam je posledních 8 knedlíku. :D Přiznám se že jsem dneska přehlédla, že se tam dává polohrubá mouka a dala jsem tam hladkou a k tomu jsem ještě použila tvaroh ve vaničce, jelikož jiný doma nebyl, takže to bylo dost "matlavé", ale s pomocí hrubé mouky se z nich nakonec "umatlaly" skvělé jako vždy :)

A nevím, jestli tato otázka již nepadla, jestli ano, tak se omlouvám, protože jsem to v polovině čtení vzdala. Kde jste splašila tento báječný recept?? :) Fakt bomba! :yes::yes:

Anna Kocikova: já mám raději hustší polévky ;-) ještě jsem tam opomněla napsat ale parmazán! :)

Recept: Croquembouche
Ano, je skvělá, ani jsem si nedovolila od ní něco kopírovat :D :)

Strowberry: já si vzala první (a zároveň poslední, v tom smyslu, že už nebyl, ne že by mi nechutnaly :)až na třetí den a měkký byl pořád :)

Recept: Croquembouche
alena.kyp: já jsem to viděla v jednom seriálu a ona to tam natahovala na takové tyčky. Já to dělala vařečkou kolem dokola, protože už jsem na to neměla nervy. Navíc v receptu bylo, že se tam ještě dává do toho karamelu škrob, 2x mi to s ním nevyšlo, takže jsem to pak udělala bez něj a asi proto se mi na další den roztekl, ale popravdě mi to moc se škrobem ani nechutnalo. Tak nevím jak příště. :)

Recept: Pavlova
rimanka: on je na povrchu takový křupavý, zhnědne a uvnitř by to mělo být vláčné - takže podle špejle to asi nepoznáte. Já to vypla jak bylo psáno - tj. 1 1/2 hod, ale samozřejmě, že kdyby vám to černalo, tak to raději vypněte dříve :D. Ale nevytahovat hned z trouby, protože by to zažilo klimatický šok a spadlo by to uplně. Tak vám přeji ať se vám povede :)

bara.it: ten váš vypadá skvěle! :) jaký jste použila krém? :)

Recept: Pavlova
Děkuji, ano, lepší je možná tam dát kyselejší ovoce, protože ona je sama o sobě dost sladká. :)

Naposledy jste si prohlédli