Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Croquembouche

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy dlouuuho

dlouuuho

7. 6. 2012 20:11

Suroviny

Porce: xx

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Catalina

17. 11. 2012 12:56

Ahoj :) Jsem moc ráda, že jsi Croquembouche vyzkoušela a taky za všechny komplimenty :)) Akorát mě zaskočilo, jak jsem tu četla, že do toho karamelu dávám škrob. To vážně ne :) Škrob se dává do pudinku :D Radši jsem se hned podívala na recept u sebe na blogu, jestli jsem tam neudělala chybu, ale je tam správně uvedený kukuřičný sirup - to je něco jako med, akorát hutnější a míň sladké a při zahřívání nekrystalizuje. Dá se koupit ve zdravé výživě nebo na internetu :)

lucik.233

8. 6. 2012 14:33

Ano, je skvělá, ani jsem si nedovolila od ní něco kopírovat :D :)

zizala zizala

8. 6. 2012 14:31

lucik.233: Karamel rychle absorbuje vzdušnou vlhkost, takže pravděpodobně to byl hlavní důvod toho, že to druhý den teklo. Jaký důvod má použití škrobu taky netuším. Ta holčina, co píše ten blog, je strašně šikovná:yes::yes:, zírala jsem na její úžasný fotky a hlavně jsem při čtení jejích postupů hlasitě polykala, má dar psát o jídle tak, že to člověk úplně vidí před sebou :-*:-K

nofrona

8. 6. 2012 14:27

:-O:yes::yes:

lucik.233

8. 6. 2012 14:05

alena.kyp: já jsem to viděla v jednom seriálu a ona to tam natahovala na takové tyčky. Já to dělala vařečkou kolem dokola, protože už jsem na to neměla nervy. Navíc v receptu bylo, že se tam ještě dává do toho karamelu škrob, 2x mi to s ním nevyšlo, takže jsem to pak udělala bez něj a asi proto se mi na další den roztekl, ale popravdě mi to moc se škrobem ani nechutnalo. Tak nevím jak příště. :)

jarka skrobakova

8. 6. 2012 08:00

:yes::yes::-K krásné:-))

alena.kyp alena.kyp

8. 6. 2012 07:24

Může to být dobrota:-p:-* mám uloženo na HD v DVDrekord., když toto dělala na Barrandovu v Pečeme s láskou.Pomáhala jí tenkrát Alice Bendová. Ty karamelové vlasy dělala z cukru který je pro to určený krásně se táhly. Byla to podívaná. Bylo to loni v březnu

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 6. 2012 21:52

:-O:-O:-O:-O:yes:

zizala zizala

7. 6. 2012 20:37

:-)) Krásnej, klasickej a pracnej recept, velice oceňuju :yes::yes:

1974andrea 1974andrea

7. 6. 2012 20:17

Tohle dělat by byl můj konec:-O, obdivuju, že tě to neodradilo;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: crockenbush croguembouche crocenbush crocambuche crocenbusch crockenbouche krokánbuš krokenbush crocant krokan bush catalinapece crocambouche crockenbusch dort croquembouche crockenbush recept crockenbouche recept croquebouche croquenbouche catalinapece.blogspot.cz croqembouche

Suroviny:

TopRecepty.cz

Croquembouche

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OLqB