Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele MilaO

IvanaLK: Ale to jsou jen vitamíny a nivi se jen částečně, a na délce upravx pak záleží. Ale řepa je hodnotná kvůli minerálům s prvkům, o ty jde především, a ty se neničí.

Skvělý recept, výborná polévka. Děkuji.

To je stejná polévka, jakou vařil můj táta z Brdů, já po něm tento recept zdědila. Úžasná polévka. Nepocházíte také z té oblasti, pokud je to Váš recept? :-)

Výborný recept a jídlo. Dělala jsem bretaňské fazole dosud trochu jinak, ale tato úprava je bezkonkurenční. Děkuji! :yes:

To jsou včelí úly. Vosí hnízda jsou z těsta, potírá se plát, roluje, krájí na plátky, ty se položí a pečou.

V receptu je uvedeno příliš malé množství mléka. 300 g mouky by odpovídalo tak 250 ml mléka.

Amsik: Proč chemici? Proč takhle škaredě? V receptu není použito nic závadného, chemického. Není to recept typu: "tradiční, staročeská...sójovku...Masox...Vegetu...", což někteří umělci dnes dokážou stvořit. To, že zelí je škoda vařit v hrnci vedle, když maso by naopak mělo při společném dušení natáhnout jeho chuť, to je fakt. Navíc je škoda do zelí lít tolik vody, i jako přílohu cca10 min. podusím na osmahnuté cibulce s min. množství vody, ale to je můj osobní způsob.

Hrozný recept ze 100% tuku, samé nasycené mastné kyseliny :-(( - blé! Nahradit máslem.

Hm, jak je vidět, některým lidem chutná úplně všechno. Do leča nacpat hořčici, ještě k tomu celé balení, to je síla! :-((

sona.pokorna: S klobásou bych to nedělala. V domácích podmínkách by si člověk koledoval o botulismus. To by pak chtělo sterilovat tak hodinu.

:-)A jejda! Tak hledám recept na úpravu morčat ( mám 4 ks zatím v mrazáku) a ona je to kamufláž! Ale určitě ji někdy udělám, vypadá to dobře a ze sojového masa vařím ráda. Děkuji za inspiraci! P.S. To by si Klárka poplakala, kdyby sem ješště chodila, naštěstí se rozloučila zřejmě definitivně.

Je lepší sojové maso povařit, než pouze máčet, ale vodu po máčení i povaření vylijeme, nepoužíváme dál. 8-(

Recept: Míša řezy
Bezva recept, vyšly z toho výborné řezy. Vlastně jsem téměř navlas podobný recept měla už před cca 30 lety, jenže jsem ho někam zašantročila. Internet je plný paskvilů Míša řezů typu 6 lžic mouky, 6 lžic cukru, 6 vajec, no fuj! Tento recept je podle zdravého rozumu. Jen tvarohy bych na toto množství dala 3 na jednu kostku másla. Čokoládu na vaření už nepoužívám, dřív totiž měla čokoláda na vaření 50%, ale dnes to jsou 35% břečky. Čokoládu používám normální, minimálně 50% . :-)