Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Petuna

Moc fajn recept. Čína se povedla 👍. Maso jsem smíchala se solamylem a vajíčkem, ta konzistence nás baví více. Ukládám a dekuji ❤️

Moc dobrá a jednoduchá. Trefila se mi ingrediencemi úplně přesně do zbytků v lednici <3 a spokojenost je veliká u všech členů rodiny.
Děkuji a ukládám :-D

Dnes jsem dělala k obědu a muž mi řekl, že lepší kačenu snad v životě neměl.
Podávala jsem se “solamylákem”(bavorský knedlík), ten máme ke kachně totiž nejraději. Recept si ukládám a mám obavu, že kačenu už jinak dělat nebudeme :-)

Kachnu jsem dělala poprvé a hrozně jsem se toho bála. Ale jak se píše v receptu, je to opravdu bez práce :-D
Kachnu jsem dělala 3h na 140st, ale jen proto, že jsem ráno zapsala ;-)
Recept ukládám a posílám foto

Tento recept miluje celá rodina. Od nejstarších po nejmladší.
Jen tedy většinou nedávám cibuli a peču odkryté na 180°.
Peču tímto způsobem i kuřecí čtvrtky ????

Dle vašeho receptu jsem dělala své první kapání a všem moc chutnalo. Děkuji :-K

Já jsem recept použila k čočce a u manžela to mělo úspěch.
Taková gesta jsou jednou za čas třeba ;-)
Děkuji za inspiraci :-K

Recept z jednoho hrnce/pekáče.Přesně taková jídla miluji.
Doma si všichni pochutnali.
Děkuji za nápad a přidávám do oblíbených

Dle receptu se zelí povedlo, takže posílám :yes: .
Jinak, já do zelí přidávám ještě jednu celou skořici(inspirace z jiného receptu zde) a manžel už bez ní zelí nechce ;-)

Je jednoduchá a výborná :yes: já přidávám na konec ještě vejce ;-)

U nás je preferujeme tyto více, než klasické a k pěkně mastnému masíčku (kachna/husa). Jsou opravdu jednoduché a všichni si pochutnají:yes: za mě super :-K

Naposledy jste si prohlédli