Dnes jsem dělala k obědu a muž mi řekl, že lepší kačenu snad v životě neměl.
Podávala jsem se “solamylákem”(bavorský knedlík), ten máme ke kachně totiž nejraději. Recept si ukládám a mám obavu, že kačenu už jinak dělat nebudeme
Kachnu jsem dělala poprvé a hrozně jsem se toho bála. Ale jak se píše v receptu, je to opravdu bez práce
Kachnu jsem dělala 3h na 140st, ale jen proto, že jsem ráno zapsala
Recept ukládám a posílám foto
Tento recept miluje celá rodina. Od nejstarších po nejmladší.
Jen tedy většinou nedávám cibuli a peču odkryté na 180°.
Peču tímto způsobem i kuřecí čtvrtky ????
Dle receptu se zelí povedlo, takže posílám .
Jinak, já do zelí přidávám ještě jednu celou skořici(inspirace z jiného receptu zde) a manžel už bez ní zelí nechce
Děkuji a ukládám
Podávala jsem se “solamylákem”(bavorský knedlík), ten máme ke kachně totiž nejraději. Recept si ukládám a mám obavu, že kačenu už jinak dělat nebudeme
Kachnu jsem dělala 3h na 140st, ale jen proto, že jsem ráno zapsala
Recept ukládám a posílám foto
Jen tedy většinou nedávám cibuli a peču odkryté na 180°.
Peču tímto způsobem i kuřecí čtvrtky ????
Taková gesta jsou jednou za čas třeba
Děkuji za inspiraci
Doma si všichni pochutnali.
Děkuji za nápad a přidávám do oblíbených
Jinak, já do zelí přidávám ještě jednu celou skořici(inspirace z jiného receptu zde) a manžel už bez ní zelí nechce
1 2 Další