Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čína na karamelu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

20. 9. 2010 19:20

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 712 kJ / 409 kcal
Bílkoviny83,37 g
Tuky3,86 g
Vláknina3,16 g
Cholesterol 193 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,49 g
Sacharidy9,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tahle čína je u nás doma skoro na denním pořádku, všichni se po ní můžeme utlouct. Doporučuji vyzkoušet.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jinjorka

11. 6. 2021 19:53

Dobrý den. Moc děkuji za recept...právě uvařeno. J:-Ke mi 64 let a mám dost odvařeno, ale takhle dobrou čínu jsem uvařila poprvé. Ukládám do oblíbených a ještě jednou děkuji. Všem doporučuji.

gabrusa

18. 3. 2021 13:10

Jinou už neděláme, všem nám moc chutná. Ještě k tomu vedle na pánvi osmahnu mraženou čínskou zeleninu a pak už jen všichni mlaskají. :-8

Geryyy Geryyy

19. 11. 2017 15:21

Uvařeno a můžu pochválit, chuťově velmi dobré :yes:

Petra

10. 9. 2015 12:14

Dělám podobně, jenom bez olivového oleje a česneku. Přidávám bambusové výhonky. A když dávám cukr, tak ještě ocet a vytvoří to tu dobrou chuť. :-)

kordi

23. 2. 2013 21:46

Dnes jsem uvařila a upřímně... - nejlepší čína co jsem kdy jedla, vážně!!! Přítel mě málem na rukou nosil - je to velký gurmán a tímhle jsem si ho zase jednou gastronomicky získala! :-D DĚKUJI ZA TENTO RECEPT!!!!:-K

pazderka83

18. 9. 2012 16:31

Dělala jsem včera k obědu a i přítel,který nemá rád když se míchá sladké se slaným,si mlaskal a měl boule za ušima :-D :yes:

Janca21

22. 1. 2012 11:40

Výborné !!! Dělala jsem už 3 a pokaždé nezbylo ani k večeři :-D Posílám bodíka :-)

ivanas11

18. 1. 2012 22:16

Vynikající!!! Konečně chuť, která se opravdové číně nejvíce podobá... mooooc mi chutná! :yes:;-)

Terka T.

3. 8. 2011 22:02

Vynikající recept:yes: Dneska jsem uvařila z půl kila masa a už je pryč. Dokonce i přítel, který číny nemá rád, měl boule až za ušima. Jsem ráda, že mám konečně skvělý recept na skvělou čínu.

janca26

15. 4. 2011 21:38

vyskusam, vypada to skvele:-8

marcik marcik

30. 12. 2010 16:12

:-*chutné:-p:yes:

RencaD

30. 12. 2010 15:51

BOŽÍ!!!!!!!:-):-):-)

luckymoon

19. 11. 2010 18:45

Ahojky, vyzkoušeli jsme a fakt je to vynikající.:-p Protože máme rádi zázvor, přidávám trochu čerstvého strouhaného, ale jinak super. :yes::yes::yes: Bodík letí.

Ivana79 Ivana79

23. 9. 2010 10:39

Hneď by som si dala:-p;-)Zaujímavý postup,vyskúšam:yes:

svorb

23. 9. 2010 09:18

Děkuji za vzkazíky =) Vlastně jsem se to naučila od babičky mého přítele =) Stejně si na Číně pochutnám nejvíc když jí dělá ona =)Postupem času sem přidám další receptíky, akorát si vždycky budu muset vzpomenout, že mám při vaření FOTIT :-8

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vynikající čína čína recept jan cina recept na vynikající čínu recept- vynikající čína vynikajici cina recept skvělá čína vynikající kuřecí čína máčený škrob čína podle babičky čína dnes recept čína čína recepty čína od babičky cina z kurete recept vynikající čína jan cina -životopis škrob na cinu recept na skvělou čínu čína z kuřecího masa recept

Suroviny: prsa kuřecí, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, cibulka, česnek, olej, olej olivový, solamyl, omáčka sojová, sůl, cukr, rýže jasmínová, zelí čínské, mandle

TopRecepty.cz

Čína na karamelu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qZAp