Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele R.Rose

mika59: nádherná fotka, děkuji :-*

výborné :yes:
dneska jsme měli s rýží a kuřecími kousky, vynechala jsem slaninu a restovala na másle - určitě zařadíme do stálého jídelníčku <3

v rámci chřestové sezóny jsem hledala nějakou jednoduchou úpravu, kde by chřest vynikl... tohle byla skvělá volba, s novým bramborem, anglickou slaninkou (já teda strkám na pečicí papír do trouby), i s tím vajíčkem - otestovala jsem váš tip s fólií a super - konečně vejce jak má být, tekutý žloutek a ztuhlý bílek :yes: (btw dokonalé pro mou potřebu, kdy jich vařím 10 najednou :-D)

MamlajdaD: nebyla bych tak přísná, autorka psala, že je jí 12 ;-)

jardaharley: osobně vidím vepřové maso na svíčkovou jako větší "průšvih" než mixér ;-)

mňam :yes:
moje mamka dávala doprostřed ještě lžičku marmelády nebo povidel... díky za připomenutí, budu muset udělat dětem <3

casino: no vidím to podobně... dokonce bych i váhala, nakolik je možné, aby byl desert tohoto složení nadýchaný... ricotta (stejně jako tvaroh) jako základ bude vždycky spíš hutný a těžší, což já osobně teda mám ráda ;-)

Bábovka je výborná, nechala jsem čisté těsto a jen zapekla kousky ledových kaštanů, krásně voňavá, výborná, zmizela raz dva ;-)

dokonalá buchtička, použila jsem větší hrnek (cca 350 ml) a na menším plechu byla krásně vysoká, klidně by mohla být na klasický plech :yes:
jo a vysypala jsem plech kokosem, ať je to opravdu kokosové ;-)

ořechy, skořice, káva... může být dokonalejší spojení? :yes:

výborné, pro jistotu jsem dělala z poloviční dávky a pak mi to bylo líto :-D
náplň jsem dávala teda podle svého, ořechovou a makovou, udělala jsem ji hodně hustou, aby se dal vložit váleček a pak jen zamotat, těsto bylo poměrně jemné, snadno se trhalo, spíš jak na sušenky (možná to bylo tím, že jsem použila máslo a ne heru), ale při troše opatrnosti se s ním pracovalo pěkně a ta chuť :-8

Recept: Kaldoun
super... dneska jsem vařila z husy :yes:

paštika je skvělá, sice jsem neměla brusinky ani griotku, zato jsem měla husí játra a portské víno a výsledek mě mile překvapil - jednoduché, rychlé, krásně ztuhla i bez želatiny, prostě mňam :-p

jééé... to je krása... jen by mi bylo líto zakrojit ;-)

Naposledy jste si prohlédli