Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí paštika s griotkou a brusinkami

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 12. 2011 21:12

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 739 kJ / 2 567 kcal
Bílkoviny94,75 g
Tuky215,74 g
Vláknina11,12 g
Cholesterol 2,79 g
Sodík 2,81 g
Sůl6,98 g
Sacharidy48,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Svetluska64

8. 3. 2019 12:34

Ahoj, tak jsem už po 3 dělala tuhle paštiku a je prostě luxusní, občas ji vylepším sušenými rajčaty, olivami a hlavně doma pěstovanými feferony, kterými mě zásobuje mladší syn-pěstitel. Mám, ale jeden dotaz, jak docílit, aby paštika měla více růžovou barvu? Mám ji spíše hnědou a při prvním ochutnání se rodinka moc netvářila kvůli barvě...........................ráda bych jim vyhověla. Poraďte mi. Děkuji.

Andy

4. 2. 2017 19:58

Od te doby,co jsem zkusila tento uzasny receptik, nedelam jinou pastiku :-) je proste vynikajici :-)

R.Rose R.Rose

11. 11. 2016 22:43

paštika je skvělá, sice jsem neměla brusinky ani griotku, zato jsem měla husí játra a portské víno a výsledek mě mile překvapil - jednoduché, rychlé, krásně ztuhla i bez želatiny, prostě mňam :-p

Katastrophe

11. 1. 2015 22:30

Výborná paštika! :-K Určitě brzy zopakuji, kupované paštiky jsem nikdy nejedla :-)

Eliza Eliza

2. 11. 2012 20:21

Já nevím, my jsme to snědli do tří dnů.;-):-8

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

2. 11. 2012 19:23

Andrea Květová: Já paštiku hlavně zaječí vždy dávám do mrazáku! Játrová vydrží asi tři měsíce,pak se musí sníst. Z divočiny až pul roku.

Andrea Květová

2. 11. 2012 18:42

Dobrý den, chci se zeptat, jestli se tato paštiká dá dát i do zavařovacích skleniček a nějakou dobu uchovat v chladu, jestli ano, tak jakou dobu paštika vydrží? díky :-)

Lotoska

27. 10. 2012 21:20

Ježiš, ta vypadá luxusně! Mam na ni takovou chuť...že ji zkusím ,-)

Eliza Eliza

28. 3. 2012 19:30

senky: No jóó nóó...portské..;-):-K:-D Ale jistě to bude dobrounké. Dej vědět, co páteční hosté...;-)

senky senky

28. 3. 2012 18:59

Dneska druhé kolo na páteční oslavičku a snad je ještě lepší než minule:-8 možná je to tím, že už jsem se nebála dochutit podle vlastní chuti. Místo tlučeného badyánu jsem použila lžičku mletého nového koření, neuškodilo to a do hotové jsem ještě zamíchala celé, v portském odleželé brusinky :-p a přesně jsem manželovi určila, ze které misky může ochutnat:-D:-D znám ho moooc dobře:-)):-)) Jsem zvědavá,co na to páteční návštěva:-8:-8

Eliza Eliza

9. 1. 2012 19:28

Senky a Sarovko, moc mě těší, že jste vyzkoušely a že paštika měla úspěch. Díky.:-K

Sarovka

1. 1. 2012 19:06

Elizo, paštika chladne:-K Ochutnala jsem;-), a už nyní vím, že je jí málo:-D :yes: Místo griotky jsem použila portské (to mám doma vždy;-) ). Napadají mě další varianty, takže pokud nestihnu vyfotit tuhle, příště se to snad podaří. Díky

Merylas Merylas

1. 1. 2012 17:23

Eli, nádhera;-):yes::-K

drahulin drahulin

31. 12. 2011 12:10

Krása:yes::yes::yes:Ukládám a vyzkouším.:-p

isindy isindy

31. 12. 2011 11:45

Eliza: tak na dnešní večer už ji nestihnu, ale rozhodně zkusím, vypadá fantasticky :yes::yes::yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí játrová paštika s brusinkami paštika s brusinkami domácí brusinková paštika brusinková paštika zaječí paštika zaječí paštika recept játrová paštika s brusinkami domaci pastika vepřová paštika s brusinkami pastika s brusinkami recept domácí pastika recept játrová domácí paštika s brusinkami recept na domácí paštiku játrová paštika s griotkou paštika z vepřových jater s brusinkami kuřecí paštika s brusinkami pastika s brusinkama paštika z vepřových jater brusinkova pastika recept paštika portské

Suroviny: játra kuřecí, slanina anglická, cibule, česnek, máslo, brusinky, griotka, smetana ke šlehání, tymián, pepř černý, skořice mletá, koření hřebíček, badyán, zázvor, sůl

TopRecepty.cz

Domácí paštika s griotkou a brusinkami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nNp5