Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele RobertM

Uvařeno. Chutná to jako voda se špenátem. To jest, bez jakékoliv chuti.

Až na to, že podle tvaru to jsou tortellini ...

Kéž by květák nestál 80 Kč, Kapusta podobně... Ale s takovými cenami...

Necítím chuť.

Polévku netřeba nijak zapékat. A tvarůžky v česnekové polívce jsou normální věc.

Recept: Boršč
hanka: Zelí je hlavní surovina do boršče.

nansy: Každý rok si v Luhačovicích dávám celý týden valašskou kyselici. Vždy je tam klobása a hřiby, nikdy jsem v ní nepotkala máslo ani vajíčko. Je to moje nejoblíbenější polévka, dávám si ji všude, kde ji mají a máslo ani vajíčko nebyly nikdy nikde.

Vypadá to dobře a nudle miluju, jen se bojím, kolik dávat té sójové omáčky, abych to nepřesolil :-(

Prosím Vás, kolik toho kuskusu??

My na sulc prostě obereme maso z vepřových kolen nebo hlavy nebo nožiček, dáme to do vývaru a necháme ztuhnout. Žádná želatina, žádná zelenina. A zmizí to maximálně do dvou dnů.

U nás nesehnatelné. Ptal jsem se v řeznictví, nejde to ani objednat, jako jsem si objednal dopředu plíčka. Je problém sehnat i vepřový jazyk. A když to zadám do googlu, tak mi vyjedou obchody s krmením pro psy. Býčí koule smažené jsem měl na oběd dnes, vemínko si bohužel neudělám :-//

sikulka7: Fajn, tak já budu chodit každou půl hodinu doplňovat vypařené tekutiny a maso budu muset takto vařit aspoň dva dny, abych ho pokousal.

Která část hovězího, prosím?