Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele sedlakantonin

Zázvorový sirup můžete také sterilizovat a vydrží do nekonečna.Já dávám teplotu na 80 ´C , 10 minut to stačí .Je výborný.

Dobrý receptík i dobré jídlo.Chutnalo všem.Díky za recept.:-p:yes:

Dobrý recept,chutná skvěle,čilli dělá snad všude přímo zázraky.Díky za recept.<3:yes:

Dobré,přidal jsem půl lžičky pálivé papriky.Byl jsem spokojený.:-p;-):yes:

Jak to vypadá,tak to chutná.Paráda.:yes::yes::-p;-)

Přidal jsem k tomu jednu sušenou feferonku pro říz a bylo to dobré.
Dal jsem ji do vývaru hned na začátku vaření.:yes::-p;-)

S chilli papričkou drcenou a zeleninivým salátem je to moc dobré.Dávám
:yes::yes::-p

Vynikající recept,chutnalo všem a bylo uděláno přesně podle receptu.
Přidej další takové recepty.:yes::-p:-p:-O

Až bude rebarbora narostlá,určitě udělám.Může to být dobré.Zatím:yes::-p

Dělal jsem a bylo to dobré,ale na omajdu jsem dal olivový olej,což je lepší než jiný,ale na smažení je dobrý i jakýkoliv jiný olej,,kdo nemá
arašidový,,. Jináč za receptík :yes::-):-p;-)

dobrý nápad a určitě co nejspíš udělám.Bylinky mám na zahradě,hezky
čerstvé.Dík za recept.:yes::-p;-);-)

Určitě udělám,pěkná tmavá barvička dobré ingredience takže všechno
fajn.:yes::-p;-)

Určitě udělám,už se na něj těším.:yes::-p;-)

Naposledy jste si prohlédli