Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 257 kJ / 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,19 g |
Tuky | 4,64 g |
Vláknina | 14,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 736 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 50,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotlíková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v790
Moje poznámka
Kotlíková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v790
Nejnovější recepty
Meruňkový koláč
Přidáno před 11 hodinami
Rýže s kuřecím masem, pečenou dýní a květákem
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové lečo s klobáskou
Přidáno před 16 hodinami
Třešňová zmrzlina s jogurtem a třešňovým toppingem
Přidáno před 18 hodinami
Pečený česnek uchovávaný v oleji
Přidáno před 20 hodinami
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petik05 před 7 hodinami
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 8 hodinami
Záhorácký závitek
HanaS92 před 9 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Makronky
mares-mikulas před 10 hodinami
Pečené brambory s parmazánem
vanilj před 12 hodinami
Báječný perník
Lunaskira před 12 hodinami
Čínská "červená" polévka
Sporerova před 13 hodinami
Kefírová buchta s krémem
veronika_straka před 15 hodinami
Halušky s brynzou
Lupcina před 16 hodinami
Tématické fráze:
kotlíková kuchařka,
kotlikova fazolova polevka,
kotlikova gulasova polevka,
kotlikova bramboracka,
kotlíková fazolačka,
anna kotlíková,
anna kotlíková,
polévka z kostky,
kolicová polévka,
kotlikova zelna polivka,
gulášová kotlíková polévka,
kotlíkové recepty,
kotlíková kuřecí polévka,
kotlívková polévka,
polévka kotlíková kuřecí,
kotlikova kureci guláš,
kotlíkové polívky,
hrstková kotlikova polevka,
kotlikova fazulacka,
polévka gulášová kotlíková
Suroviny:
přední hovězí,
cibule,
bujón,
koření nové koření,
pepř celý,
libeček čerstvý,
sádlo,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
brambory,
klobása,
kmín drcený,
pepř mletý,
paprika čerstvá červená,
protlak rajčatový,
fazole v tomatové omáčce
Komentáře (5)
Dal jsem ji do vývaru hned na začátku vaření.