Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Tana K

Vynikající! Přidala jsem čokoládu, lískové oříšky a kůru a šťávu z citrónu a bábovka nemá chybu. Určitě ji zase upeču.

Velmi dobré řezy, rychlé, kypré, žádná dusivka. Moc chválím a určitě jsem je nepekla naposledy.:yes:

Hmm, to vypadá moc dobře.:yes: Určitě vyzkouším. Kokosové mléko kupuji např. v Albertu.

No tak tenhle dort naprosto miluju. Dělávám podle svého receptu, ale i tenhle musí být skvělý. Jak je to celé z čokolády, tak se neznám.:-):yes:

Tak jsem recept také hned vyzkoušela a rodinka si čamtala.:-) Sýry jsem neprokrojila, ale vcelku zapekla na grilu s kořením Grilovaný sýr a až na talířích polila omáčkou z brusinkového a meruňkového džemu, medu a jednoho stroužku česneku, nakonec jsem to zakápla tím javorovým sirupem. K tomu čerstvý chlebík a nemělo to chybu. Super.:yes:

Battenberg cake si v Anglii velmi oblíbila moje sestra, která si ho i vozí do Čech. Určitě bude mít radost, že si ho teď bude podle tohoto receptu moci udělat i doma. Díky.:-):yes:

Tak tato povidla nemají chybu! Jiná povidla než pečená už dělat nebudeme. Nepřipálila se ani švestička, pekli jsme bez pečicího papíru a i tak šel plech po dlouhém pečení naprosto v pohodě umýt. Povidla jsou nesmírně lahodná, hustá, chutnají skoro jako čokoláda.:-) Promíchali jsme je až těsně před plněním do sklenic. Díky za recept, je vynikající.:yes:

Neodolala jsem a taštičky z jedné dávky jsem vyzkoušela už teď. Jen jsem neměla lískové oříšky, tak jsem použila vlašáky i do nádivky. Taštičky jsou výborné, křehké, ani nepotřebovaly rozležet. Na Vánoce určitě zopakuji.:yes:

Terezko, hezké fotky. Letos se na Tvé taštičky o Vánocích chystám, doma milujeme ořechy a oříšky všeho druhu, tak jsem moc zvědavá. Nepochybuju ale, že budou moc dobré.;-) Bodíka určitě můžu dát už teď.:yes:

Na tyto kokosky jsem se chystala tak dlouho, až na ně konečně došlo.:-) Jsou vynikající a opravdu ihned měkké. Z těsta jsem tvarovala malé kuličky, které jsem na plechu dotvořila tak, aby udělaly malé zaoblené kopečky. Pekla jsem je v elektrické troubě na 130 stupňů 45 minut a po vychladnutí jsem je slepila kakaovým krémem a rybízovým džemem s lineckými kolečky. Rodina ochutnala a shodli jsme se na tom, že můžou být i bez toho spodku, třeba jen polité čokoládou. Kokosky jsou prostě výborné. Na Vánoce letos určitě budou.:yes:

Bibi, tak to mě potěšilo, že vám doma chutnalo.:-) I fotky jsou super. Díky.:yes:

Crumble jsem hned vyzkoušela. Ještě je teplý. Do drobenky jsem přidala špetku soli a kromě rebarbory, které jsem neměla požadované množství, jsem pekla i s jablky a malinami ze zahrady. Má oblíbená verze je z ostružin a borůvek, ale i tato variace je vynikající a navíc příjemná obměna mezi našimi tradičními koláči a buchtami. Podávala jsem to s ušlehanou šlehačkou, ale příště určitě zkusím s vanilkovou zmrzlinou.:-) Díky za receptík.:yes:

Merylas, fotky jsou krásné a koláč moc povedený. Super:-!;-)

Bibi, fotka je moc hezká, díky.:yes::-)

Tedy ty vypadají tak krásně:yes: Recept si ukládám a určitě vyzkouším. Kombinace čokoláda - ořechy - krémíček, to je moje. A ještě likérek, no to bude bašta:;-)