Nutriční hodnoty (Tomatová rybí pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 633 kJ / 1 585 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,98 g |
Tuky | 145,17 g |
– nasycené | 34,06 g |
– nenasycené | 98,71 g |
–– mononenasycené | 43,03 g |
–– polynenasycené | 55,68 g |
––– omega 3 | 3,55 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 4,31 g |
Sůl | 10,75 g |
Sacharidy | 13,30 g |
– cukry | 10,70 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g sardinek v tomatové omáčce | Sardinky v oleji | 250 g |
100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1-2 1-2 sterilovanané okurky | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |