Nutriční hodnoty (Tomatová rybí pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 633 kJ / 1 585 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,98 g |
| Tuky | 145,17 g |
| – nasycené | 34,06 g |
| – nenasycené | 98,71 g |
| –– mononenasycené | 43,03 g |
| –– polynenasycené | 55,68 g |
| ––– omega 3 | 3,55 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 265 mg |
| Sodík | 4,31 g |
| Sůl | 10,75 g |
| Sacharidy | 13,30 g |
| – cukry | 10,70 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g sardinek v tomatové omáčce | Sardinky v oleji | 250 g |
| 100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 1-2 1-2 sterilovanané okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |