Nutriční hodnoty (Bramborové pirohy s uzeným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 447 kJ / 824 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 58,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,98 g |
| Tuky | 18,73 g |
| – nasycené | 4,45 g |
| – nenasycené | 8,81 g |
| –– mononenasycené | 7,40 g |
| –– polynenasycené | 1,40 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 15,20 g |
| Cholesterol | 422 mg |
| Sodík | 2,29 g |
| Sůl | 5,21 g |
| Sacharidy | 88,00 g |
| – cukry | 9,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| * 500 g 500 g brambor uvarených ve šlupce | Brambor zimní | 500 g |
| * 250 g 250 g mletého uzeného masa | Vepřová plec uzená | 250 g |
| * 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| * 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| * 200 200 – 250 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | |
| * sůl | Sůl mořská |