Nutriční hodnoty (Pangas v marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 019 kJ / 1 200 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 93,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,05 g |
| Tuky | 59,88 g |
| – nasycené | 12,76 g |
| – nenasycené | 44,90 g |
| –– mononenasycené | 22,96 g |
| –– polynenasycené | 21,94 g |
| ––– omega 3 | 1,08 g |
| Vláknina | 12,23 g |
| Cholesterol | 289 mg |
| Sodík | 4,91 g |
| Sůl | 12,10 g |
| Sacharidy | 59,15 g |
| – cukry | 5,05 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g pangasia | Pangas filet | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice s feferony | Hořčice dijonská | |
| 1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
| 50 ml 50 ml piva | Pivo světlé 10ᵒ | 50 ml |
| 1 1 velký prolisovaný stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 2.5 ml |
| špetka špetka mletého kmínu | Kmín mletý | |
| špetka špetka mletého pepře | Pepř černý mletý | |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 1 lžička 1 lžička grilovacího koření | Grilovací koření | 5 g |