Jemný kečup

Suroviny

4 kg rajčat
1,5 kg jablek
30 dkg cukru
4 velké cibule
1,5 dcl octa
5 kuliček nového koření
5 hřebíčků
2 lžičky sušené papriky
2 lžičky skořice
1 lžička celého pepře
4 polévkové lžíce soli
1 bobkový list
špetka zázvoru

Postup přípravy receptu

  1. Všechny ingredience vařit doměkka, pak přepasírovat (rozmixovat) a vařit do požadované hustoty. Horké nalít do sklenic. Nesterilujeme.

Poznámka od kuchařky

Recept mám už přes 20 let, a zatím nám chutná nejvíc...

Komentáře k receptu Jemný kečup

  • Marie Marie(neregistrovaný)

    jana: Kečup nalévám do sklenek ještě vařící a vůbec nezavařuji ani neotáčím. Zabalím to do deky. Vydrží do dalšího roku. Max trochu ztmavne u vrchu, ale chuťově je v pořádku.

    Odpovědět

  • jana jana(neregistrovaná)

    jak dlouho prosím vydrží kečup,když není zavařený,nemám žádnou zkušenost,děkuji

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka(moderátorka)

    Neni nad poctivy domaci kecup:-K

    Odpovědět

Tématické fráze: jednoduchý recept na domácí kečup rychlý kečup rychly kecup z rajcat jednoduchý kečup recepty kečup jemný domácí kečup kěčup recept kečup recepty kečupy recept jak uvarit kecup recepty na kečup domácí kečup jemný kecup jednoduchý domácí kečup zavařený kečup domácí jemný kečup recept na kečup recepty na kečupy kečupy recepty rychlí kečup