Nutriční hodnoty (Zapečené maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 774 kJ / 1 619 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,04 g |
| Tuky | 24,36 g |
| – nasycené | 13,80 g |
| – nenasycené | 8,53 g |
| –– mononenasycené | 7,50 g |
| –– polynenasycené | 1,03 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 40,96 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 1,60 g |
| Sůl | 3,75 g |
| Sacharidy | 261,45 g |
| – cukry | 26,23 g |
| ––– laktóza | 9,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg syrových brambor | Brambor zimní | 1500 g |
| 4 4 vepřové řízky | Vepřová kýta | |
| 1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
| 150 g 150 g žampionů | Žampion čerstvý | 150 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 150 g 150 g sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |