Nutriční hodnoty (Vepřové ledvinky s Oravskou slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 10 041 kJ / 2 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,71 g |
Tuky | 252,47 g |
– nasycené | 123,12 g |
– nenasycené | 126,24 g |
–– mononenasycené | 108,06 g |
–– polynenasycené | 18,18 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 4,65 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 17,55 g |
– cukry | 4,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 vepřových ledvinek | Ledviny vepřové | |
300 g 300 g libovější Oravské slaniny | Špek | 300 g |
vývar | Vývar masový | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |