Nutriční hodnoty (Vepřové ledvinky s Oravskou slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 10 041 kJ / 2 400 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,71 g |
| Tuky | 252,47 g |
| – nasycené | 123,12 g |
| – nenasycené | 126,24 g |
| –– mononenasycené | 108,06 g |
| –– polynenasycené | 18,18 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 4,65 g |
| Cholesterol | 210 mg |
| Sodík | 4,81 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 17,55 g |
| – cukry | 4,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 vepřových ledvinek | Ledviny vepřové | |
| 300 g 300 g libovější Oravské slaniny | Špek | 300 g |
| vývar | Vývar masový | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |