Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové ledvinky s Oravskou slaninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie10 041 kJ /
2 400 kcal
Bílkoviny13,21 g
– z toho živočišné bílkoviny10,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,71 g
Tuky252,47 g
– nasycené123,12 g
– nenasycené126,24 g
–– mononenasycené108,06 g
–– polynenasycené18,18 g
––– omega 30,32 g
Vláknina4,65 g
Cholesterol 210 mg
Sodík 4,81 g
Sůl12,00 g
Sacharidy17,55 g
– cukry4,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 10 vepřových ledvinek Ledviny vepřové
300 g 300 g libovější Oravské slaniny Špek 300 g
vývar Vývar masový
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 kyselé okurky Okurka polní zavařená
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky (podle potřeby) Mouka pšeničná hladká 15 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.