Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Báječný perník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 663 kJ /
3 983 kcal
Bílkoviny79,21 g
– z toho živočišné bílkoviny23,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,66 g
Tuky157,62 g
– nasycené21,75 g
– nenasycené126,38 g
–– mononenasycené87,55 g
–– polynenasycené38,83 g
––– omega 310,72 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 285 mg
Sodík 311 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy548,77 g
– cukry249,01 g
––– laktóza21,44 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
1 1 kypřicí prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
1/2 1/2 kypřicího prášku Kypřící prášek
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 lžíce 1 lžíce skořice Skořice ceylonská 15 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1,5-2 hrnky 1,5-2 hrnky mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 437.5 ml
hrst hrst rozinek Rozinky
hrst hrst sekaných ořechů Vlašské ořechy
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.