Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z růžičkové kapusty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 852 kJ /
1 399 kcal
Bílkoviny56,67 g
– z toho živočišné bílkoviny31,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,24 g
Tuky86,04 g
– nasycené48,95 g
– nenasycené36,36 g
–– mononenasycené23,91 g
–– polynenasycené12,46 g
––– omega 30,60 g
Vláknina33,67 g
Cholesterol 238 mg
Sodík 2,69 g
Sůl6,46 g
Sacharidy84,99 g
– cukry29,58 g
––– laktóza7,65 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 600 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1 litr 1 litr zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml
2 lžíce 2 lžíce slunečnicových semínek Slunečnicová semínka loupaná 30 g
125 g 125 g Nivy Niva 50% t. v s. 125 g
150 ml 150 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
muškátový oříšek Muškátový oříšek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.