Nutriční hodnoty (Polévka z růžičkové kapusty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 852 kJ / 1 399 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,24 g |
Tuky | 86,04 g |
– nasycené | 48,95 g |
– nenasycené | 36,36 g |
–– mononenasycené | 23,91 g |
–– polynenasycené | 12,46 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 33,67 g |
Cholesterol | 238 mg |
Sodík | 2,69 g |
Sůl | 6,46 g |
Sacharidy | 84,99 g |
– cukry | 29,58 g |
––– laktóza | 7,65 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 600 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
1 litr 1 litr zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
2 lžíce 2 lžíce slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | 30 g |
125 g 125 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 125 g |
150 ml 150 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek |