Nutriční hodnoty (Cukrářská bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 956 kJ / 5 248 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,05 g |
Tuky | 237,50 g |
– nasycené | 106,83 g |
– nenasycené | 117,70 g |
–– mononenasycené | 92,75 g |
–– polynenasycené | 24,95 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 24,15 g |
Cholesterol | 1,23 g |
Sodík | 643 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 665,25 g |
– cukry | 297,25 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g sádla | Sádlo vepřové | 200 g |
200 g 200 g cukru moučka | Cukr bílý | 200 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 2.5 g |
1/4 l 1/4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
100 g 100 g rozinek | Rozinky | 100 g |
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |