Nutriční hodnoty (Cukrářská bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 956 kJ / 5 248 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 47,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 53,05 g |
| Tuky | 237,50 g |
| – nasycené | 106,83 g |
| – nenasycené | 117,70 g |
| –– mononenasycené | 92,75 g |
| –– polynenasycené | 24,95 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 24,15 g |
| Cholesterol | 1,23 g |
| Sodík | 643 mg |
| Sůl | 2,05 g |
| Sacharidy | 665,25 g |
| – cukry | 297,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 g 200 g sádla | Sádlo vepřové | 200 g |
| 200 g 200 g cukru moučka | Cukr bílý | 200 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 2.5 g |
| 1/4 l 1/4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 100 g 100 g rozinek | Rozinky | 100 g |
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |