Nutriční hodnoty (Spadlá buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 409 kJ / 3 683 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,58 g |
| Tuky | 138,80 g |
| – nasycené | 17,42 g |
| – nenasycené | 107,02 g |
| –– mononenasycené | 76,10 g |
| –– polynenasycené | 30,92 g |
| ––– omega 3 | 8,31 g |
| Vláknina | 17,70 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 410 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 520,30 g |
| – cukry | 208,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce ( i 2) | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 sklenka 1 sklenka cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
| 1/2 sklenky 1/2 sklenky oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 2 sklenky 2 sklenky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 kypřící prášek | Kypřící prášek | |
| 1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
| 3/4 sklenky 3/4 sklenky vody | Voda | 150 ml |
| 1 1 tvaroh | Tvaroh polotučný | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| cukr dle potřeby | Cukr bílý | |
| 1/2 1/2 vanilkového pudinku | Puding v prášku | 20 g |
| rum | Rum | |
| mléko dle potřeby - směs má být řidší než těsto | Mléko kravské polotučné 1,5% |