Nutriční hodnoty (Ledvinky s chutí brokolice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 982 kJ / 474 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,22 g |
| Tuky | 17,02 g |
| – nasycené | 7,38 g |
| – nenasycené | 9,22 g |
| –– mononenasycené | 2,15 g |
| –– polynenasycené | 7,08 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 30,76 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 918 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 29,50 g |
| – cukry | 14,68 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové ledviny | ||
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky brokolice | Brokolice čerstvá | 600 g |
| 1 1 plná lžička zázvoru (nebo nastrouhaný čerstvý) | Zázvor sušený | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1/2 1/2 Masoxu | Bujón hovězí | |
| jíška (nebo Solamyl) | Jíška máslová | |
| sůl | Sůl mořská | |
| panenský olivový olej | Olej olivový | |
| 100 g 100 g jemného drůbežího salámu (nemusí být) | Měkký salám | 100 g |