Nutriční hodnoty (Gratinovaná čekanka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 197 kJ / 525 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 52,30 g |
| – nasycené | 23,46 g |
| – nenasycené | 28,64 g |
| –– mononenasycené | 25,32 g |
| –– polynenasycené | 3,32 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 101 mg |
| Sodík | 500 mg |
| Sůl | 1,25 g |
| Sacharidy | 0,95 g |
| – cukry | 0,91 g |
| ––– laktóza | 0,79 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 velké čekanky | Čekanka listová čerstvá | |
| 2 2 tenké plátky šunky | Šunka vepřová vařená | |
| 2 plátky 2 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 50 g 50 g ementálu | Ementál | 50 g |
| 2 pl 2 pl olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
| mleté černé koření | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |