Nutriční hodnoty (Pudinkový jablečný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 28 898 kJ / 6 907 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 89,27 g |
| Tuky | 286,45 g |
| – nasycené | 27,07 g |
| – nenasycené | 240,72 g |
| –– mononenasycené | 165,69 g |
| –– polynenasycené | 75,03 g |
| ––– omega 3 | 21,51 g |
| Vláknina | 40,85 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 333 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 946,65 g |
| – cukry | 362,75 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 - 5 4 - 5 jablek | Jablko čerstvé | 675 g |
| 3 hrnky 3 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 750 g |
| 2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru (nebo méně) | Cukr bílý | 250 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |