Nutriční hodnoty (Pudinkový jablečný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 28 898 kJ / 6 907 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 89,27 g |
Tuky | 286,45 g |
– nasycené | 27,07 g |
– nenasycené | 240,72 g |
–– mononenasycené | 165,69 g |
–– polynenasycené | 75,03 g |
––– omega 3 | 21,51 g |
Vláknina | 40,85 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 333 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 946,65 g |
– cukry | 362,75 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 - 5 4 - 5 jablek | Jablko čerstvé | 675 g |
3 hrnky 3 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 750 g |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru (nebo méně) | Cukr bílý | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |