Nutriční hodnoty (Zlaté zákusky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 041 kJ / 2 400 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,96 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,88 g |
| Tuky | 124,52 g |
| – nasycené | 76,45 g |
| – nenasycené | 44,06 g |
| –– mononenasycené | 39,02 g |
| –– polynenasycené | 5,04 g |
| ––– omega 3 | 0,61 g |
| Vláknina | 6,57 g |
| Cholesterol | 570 mg |
| Sodík | 95 mg |
| Sůl | 0,17 g |
| Sacharidy | 290,68 g |
| – cukry | 99,88 g |
| ––– laktóza | 1,12 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 100 g 100 g škrobové moučky | Bramborový škrob | 100 g |
| 140 g 140 g másla | Máslo kravské | 140 g |
| 90 g 90 g moučkového cukru | Cukr bílý | 90 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| z 1/2 z 1/2 citronu štáva a nastrouhaná kůra | Citrón čerstvý | 45 g |
| 1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
| nasekané ořechy nebo čokoládové lístečky | Vlašské ořechy | |
| marmeláda nebo libovolný krém | Marmeláda jahodová |