Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 10 046 kJ / 2 401 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 197,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 123,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 74,00 g |
| Tuky | 37,00 g |
| – nasycené | 19,65 g |
| – nenasycené | 13,00 g |
| –– mononenasycené | 9,60 g |
| –– polynenasycené | 3,40 g |
| ––– omega 3 | 1,35 g |
| Vláknina | 74,00 g |
| Cholesterol | 365 mg |
| Sodík | 565 mg |
| Sůl | 0,95 g |
| Sacharidy | 282,50 g |
| – cukry | 41,50 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
| 500 g 500 g kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
| 2 2 brokolice (čerstvé nebo mražené) | Brokolice čerstvá | 1000 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| olej | Olej řepkový | |
| niva | Niva 50% t. v s. | |
| 1 kelímek 1 kelímek 30% smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| trocha trocha sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| tvrdý sýr (podle chuti) | Sýr kravský tvrdý 30% |