Buchta Rafaelo

sykynda Kuchař:

Moučníky , Dezerty, zákusky, poháry, Řezy 81 názorů

590

Suroviny

2 vejce
2 vanilkové cukry
1 hrnek moučkového cukru + 1/2 hrnku moučkového cukru
2 hrnky hladké mouky
1 hrnek vlažného mléka
1 hrnek kokosu
1 prášek do pečiva
1 šlehačka
Recept si zatím oblíbilo 90 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vejce + 1 vanilka + 1 hrnek moučky vyšleháme, přidáme 2 hrnky hladké mouky, prášek do pečiva, 1 hrnek vlažného mléka. Smícháme a nalijeme do dortové formy.

  2. 1 vanilku + 1/2 hrnku moučky + 1 hrnek kokosu smícháme, nasypeme na těsto a společně pečeme. Pečeme 180°C. Po upečení zalijeme šlehačkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 4 661 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Buchta Rafaelo

  • Petra Petra (neregistrovaný)

    Tyjooo teď koukám hladká mouka.. Já dala polohrubou a super.. Dala jsem více posypky a naředila šlehačku mlékem... Už dvě řady nejsou a jsem zvědavá co zbude muži než dojde z práce :-D Všem doporučuji... :yes:

    Odpovědět

  • Penny Penny

    Tuhle buchtu miluji už po celých 6 let ji děláme a pořád a stále se po ní můžeme se ségrou utlouct <3<3<3<3

    Odpovědět

  • H.Lilith H.Lilith

    Hledala jsem večer nějaký rychlý a snadný recept, aby bylo ráno něco dobrého k snídani... :-) Musím říct, že tento recept splňuje všechny tři požadavky na jedničku... :yes::yes::yes: Recept mám už ve svých oblíbených a určitě budu péct pravidelně :-) Neměla jsem dostatek hladké mouky, tak jsem pekla z polohrubé a super :yes: Takže můžete i takto... ;-)

    Odpovědět

  • Zbyněk Zbyněk(neregistrovaný)

    Buchta je vynikající. Já ji včera pekl asi 30min a byla zespodu lehce připálená . A na tak velký plech bych přidal více šlehačky.

    Odpovědět

  • Lea. Lea.(neregistrovaný)

    radkakrb: a kdy tedy? Za horka nebo zchladlé? A jak asi dlouho péct prosím?

    Odpovědět

  • Irena Irena(neregistrovaná)

    Slehacku nalijeme ihned po vyndani u trouby.
    Dulezite je taky pred pecenim vrstvu cukru s kokosem souvislou a klidne vyssi.:-)

    Odpovědět

  • Helena Helena(neregistrovaná)

    Je v trobe, sem zvedava co ztoho vznikne :-8 voni to nadherne.. jen mam prozbu, jak dlouho pect prosim? :-)

    Odpovědět

  • Helena R. Helena R.(neregistrovaný)

    Rychlý, dobrý... Co dobrý, výborný :yes::yes: <3:-K

    Odpovědět

  • ladus31 ladus31

    Velice mne zaujala tato rychlovka a protože kokos milujeme,jdu do ní <3 a děkuji :yes::-K

    Odpovědět

  • horseska horseska

    Když jsem ji dávala na plech, nevěřila jsem že z toho může vyjít taková dobrota! Opravdu jednoduchá a naprosto vyjikající buchta :yes::-8

    Odpovědět

  • kucenka kucenka

    Výborná, jednou jsem zkusila a už dělám pravidelně,moc děkuji za recept<3

    Odpovědět

  • Reny Reny(neregistrovaný)

    Pekla jsem ji poprvé, dala do dortové formy, byla luxusní. Navíc jsem ještě prolila i kakaovou smetanou :-)

    Odpovědět

  • radkakrb radkakrb

    Nejlepší buchta jakou jsem kdy pekla! Opravdu výborná, akorát bych připsala do návodu pro takové amatéry jako jsem já, zda šlehačku na buchtu vylít za horka nebo nechat vychladnout.. Musela jsem pátrat zde v komentářích, zda někdo něco nenapsal a pak jsem to riskla :) vyvedlo se a moc si pochutnáváme :yes:

    Odpovědět

  • La Furi Roja La Furi Roja

    Doporučuji ještě pod "drobenku" dát nakrájené banány nebo ananas ^^

    Odpovědět

  • novackamary novackamary

    Výborná, jen jsem místo hladké použila polohrubou :-D:yes:

    Odpovědět

1 2 3 4 5 6 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo