Buchta Rafaelo

sykynda Kuchař:

Moučníky , Dezerty, zákusky, poháry, Řezy 75 názorů

Recept si zatím oblíbilo 80 kuchařů
580

Suroviny

2 vejce
2 vanilkové cukry
1 hrnek moučkového cukru + 1/2 hrnku moučkového cukru
2 hrnky hladké mouky
1 hrnek vlažného mléka
1 hrnek kokosu
1 prášek do pečiva
1 šlehačka
Recept si zatím oblíbilo 80 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vejce + 1 vanilka + 1 hrnek moučky vyšleháme, přidáme 2 hrnky hladké mouky, prášek do pečiva, 1 hrnek vlažného mléka. Smícháme a nalijeme do dortové formy.

  2. 1 vanilku + 1/2 hrnku moučky + 1 hrnek kokosu smícháme, nasypeme na těsto a společně pečeme. Pečeme 180°C. Po upečení zalijeme šlehačkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 2 800 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Buchta Rafaelo

  • Helena Helena(neregistrovaná)

    Je v trobe, sem zvedava co ztoho vznikne :-8 voni to nadherne.. jen mam prozbu, jak dlouho pect prosim? :-)

    Odpovědět

  • Helena R. Helena R.(neregistrovaný)

    Rychlý, dobrý... Co dobrý, výborný :yes::yes: <3:-K

    Odpovědět

  • ladus31 ladus31

    Velice mne zaujala tato rychlovka a protože kokos milujeme,jdu do ní <3 a děkuji :yes::-K

    Odpovědět

  • horseska horseska

    Když jsem ji dávala na plech, nevěřila jsem že z toho může vyjít taková dobrota! Opravdu jednoduchá a naprosto vyjikající buchta :yes::-8

    Odpovědět

  • kucenka kucenka

    Výborná, jednou jsem zkusila a už dělám pravidelně,moc děkuji za recept<3

    Odpovědět

  • Reny Reny(neregistrovaný)

    Pekla jsem ji poprvé, dala do dortové formy, byla luxusní. Navíc jsem ještě prolila i kakaovou smetanou :-)

    Odpovědět

  • radkakrb radkakrb

    Nejlepší buchta jakou jsem kdy pekla! Opravdu výborná, akorát bych připsala do návodu pro takové amatéry jako jsem já, zda šlehačku na buchtu vylít za horka nebo nechat vychladnout.. Musela jsem pátrat zde v komentářích, zda někdo něco nenapsal a pak jsem to riskla :) vyvedlo se a moc si pochutnáváme :yes:

    Odpovědět

  • La Furi Roja La Furi Roja

    Doporučuji ještě pod "drobenku" dát nakrájené banány nebo ananas ^^

    Odpovědět

  • novackamary novackamary

    Výborná, jen jsem místo hladké použila polohrubou :-D:yes:

    Odpovědět

  • Verinecka Verinecka

    Dobrý den, dnes jsem dělala a naprostý luxus:-K:-*, přidávám bodíka:yes::-)

    Odpovědět

  • Mluše Mluše(neregistrovaný)

    Miluš43: dneska jsem ji dělala poprvé a jelikož jsem zvyklá péct z polohrubé mouky,tak jsem pekla z polohrubé. Buchta je na velký hluboký pekáč a opravdu jako peřinka. Fakt luxus :)

    Odpovědět

  • alus.s alus.s

    vyzkoušeno, pekla jsem přesně podle receptu a výsledek je vynikající :-p :yes: buchta je vláčná, vysoká asi jako na hlavním fotu. Plech jsem měla 36 x 24 cm. Vyzkoušejte :yes:

    Odpovědět

  • Romina Romina(neregistrovaná)

    S hladkou moukou jsou Rafaelo řezy skutečně nejlepší.:yes:

    Odpovědět

  • Týna Týna(neregistrovaná)

    Dělala jsem již několikrát a zítra zas. Já ji teda na malý plech mám a je vysoká jako na úvodním obrázku.

    Odpovědět

  • kristina kristina(neregistrovaná)

    Kristýnko.. zřejmě je to pouze množství na dortovou formu, protože mi to vůbec nevycházelo ani na menší plech, takže jsem musela přidělat:-//.

    Odpovědět

1 2 3 4 5 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo