Nutriční hodnoty (Karbanátky - dvě různá jídla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 739 kJ / 1 133 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 199,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 199,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
| Tuky | 36,03 g |
| – nasycené | 10,16 g |
| – nenasycené | 17,01 g |
| –– mononenasycené | 14,15 g |
| –– polynenasycené | 2,86 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 725 mg |
| Sodík | 576 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 2,10 g |
| – cukry | 0,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg mletého vepřového masa | Vepřová plec | 500 g |
| 0,5 kg 0,5 kg mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 500 g |
| olej | Olej řepkový | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |