Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený celer se sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 926 kJ /
460 kcal
Bílkoviny31,43 g
– z toho živočišné bílkoviny23,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,10 g
Tuky24,95 g
– nasycené15,43 g
– nenasycené8,53 g
–– mononenasycené6,99 g
–– polynenasycené1,54 g
––– omega 30,20 g
Vláknina24,30 g
Cholesterol 83 mg
Sodík 1,63 g
Sůl4,08 g
Sacharidy15,37 g
– cukry8,35 g
––– laktóza1,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší celer Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 Hermelín Hermelín 100 g
hrst hrst mražené kukuřice Kukuřice mražená
hrst hrst nasekaného pórku Pórek čerstvý
zeleninový bujón Bujón zeleninový
lžička lžička octa Ocet lihový
lžička lžička oleje Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.