Nutriční hodnoty (Blumový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 527 kJ / 2 277 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,63 g |
| Tuky | 104,05 g |
| – nasycené | 59,92 g |
| – nenasycené | 38,00 g |
| –– mononenasycené | 33,07 g |
| –– polynenasycené | 4,94 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 11,15 g |
| Cholesterol | 788 mg |
| Sodík | 313 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 272,40 g |
| – cukry | 96,65 g |
| ––– laktóza | 13,05 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 30 g 30 g droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
| 80 g 80 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 80 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 125 g 125 g hladké celozrnné pšeničné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 125 g |
| 125 g 125 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 125 g |
| 2 2 hrstičky plátkových mandlí | Mandle loupané | |
| 14 14 blum | Bluma čerstvá | |
| 1 1 BIO vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| lžička lžička skořice | Skořice ceylonská |