Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Povidlové řezy II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie34 721 kJ /
8 299 kcal
Bílkoviny128,74 g
– z toho živočišné bílkoviny62,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny66,50 g
Tuky522,01 g
– nasycené237,34 g
– nenasycené242,58 g
–– mononenasycené136,00 g
–– polynenasycené106,58 g
––– omega 316,71 g
Vláknina21,00 g
Cholesterol 3,00 g
Sodík 693 mg
Sůl1,81 g
Sacharidy760,89 g
– cukry521,20 g
––– laktóza3,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
150 g 150 g mletého cukru Cukr bílý 150 g
150 g 150 g másla (Hery) Máslo kravské 150 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
200 g 200 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 200 g
200 g 200 g mletého cukru Cukr bílý 200 g
2 2 polévkové lžíce kakaa Kakao prášek
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
150 g 150 g mletého cukru Cukr bílý 150 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
6 6 polévkových lžic uvařené zrnkové kávy Káva mletá
Povidla Povidla
čokoláda Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.